Back on track och Pannband i överflöd

Mitt senaste craving är Back on tracks produkter. Just nu har jag "bara" två frambenspaddar som jag ofta lindar frambenen på Herkules med över natten. Men förhoppningsvis så har vi både bogskydd och täcke i garderoben fram mot våren. Herkules har inga problem med gallor osv med sina ben, ändå känns de bättre att under vinterhalvåret när han spenderar mer tid inne linda honom i förebyggande syfte med dessa paddar minst någon gång i veckan. De som jag gillar absolut mest med dom är att de är höga och går över knäna.
 
Dessutom så tycker han om att bli ompysslad, bortskämd och nerbäddad fin, hel, ren och gärna med pyjamasen på. Kolla bara bilden nedanför, nylackade hovar, lindade ben och nyborstad. Livet som mammas prins.
 
Har ni några back on track produkter? Vad tycker ni om dom?
 
 
Och hörrni, alla som känner mig vet ju vilket sjukt begär jag har efter pannband.. Såhär ser min samling ut nu, ett tag till. Jag har redan siktet inställt på två superfina blingbling pannband, för såklart är de blingbling som gäller!
 
 
 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se

HannaVic logotype